keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Vuosi 2018!

Tervehdys Kerholaiset ja Lukijat!

Aika päivittää Blogia! Vuosi on vaihtunut ja Sumppi on laittanut ison vaihteen päälle tähän vuoteen. Tulossa on tapahtuma rikas vuosi!

Aloitimme heti Tammikuussa Kauppakeskus Plazan järjestämässä Fun&Hobby tapahtumassa, jossa paikalliset yhdistyksen pääsivät esittelemään omia harrastuksiaan. Väkeä riitti ja flyereita jaettiin  ihmisille. Mainostimme Helmikuussa järjestettävää Lastenlautapelipäivää, sekä meidän yhteistyökumppanimme Huhtikuussa tulevaa Lan-tapahtumaa.

Tulevana viikonloppuna järjestämme suositun Lastenlautapeli-päivän yhdessä yhteistyökumppanien kanssa. Tulemme esittelemään ja peluuttamaan perheille erilaisia kortti- ja lautapelejä. Tämän lisäksi tulemme arpomaan päivän päätteksi kaikkien pelanneiden lasten kesken lahjakortin BR-Leluun, joka oikeuttaa kortti- tai lautapelien ostoon. Tapahtuma on suunnattu lapsiperheille, jossa he pääsevät kokeilemaan erilaisia pelejä, sekä ennen kaikkea viettää aikaa oman perheen ja ystävien kanssa. Tapahtuma on ikärajaton, sekä maksuton. Paikkana toimiin Kauppakeskus Plazan "Silta"

Hyvää alkanutta vuotta kaikille!


Kevät-Kesä 2018
Tammikuu: Fun&Hobby 20.1
Helmikuu: Lastenlautapeli päivä 17.2
Maaliskuu: Turku Fanatic 17.3
Huhtikuu: ComBound 2018 Lan-Tapahtuma 20.4
Toukokuu: Moision Harrastemessut 29.5
Kesäkuu: Sumpin Peliviikonloppu 9-10.6

-Ville

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti